U heeft uw iPhone X al een tijdje en merkt dat af en toe uw batterij sneller leegloopt, of juist andersom, dat uw batterij minder snel oplaadt. Dat heeft bijna altijd te maken met uw gebruik van de iPhone X, maar ook met slijtage van de iPhone X batterij in de loop van de tijd.

Uw gebruik beïnvloedt heel erg de status van de batterij, hoe vaker u uw iPhone X gebruikt, hoe sneller de batterij leegloopt. Bij normaal gebruik van uw iPhone X zou het zo moeten zijn, dat u uw iPhone X ’s nachts oplaadt, om ’s morgens weer met 100% lading te beginnen.
Maar bij bovengemiddeld gebruik en slijtage van uw iPhone X batterij kan het zo zijn dat u uw batterij alweer overdag bij moet laden.
Overigens is het niet schadelijk halverwege de dag bij te laden, want in uw iPhone X zitten lithium batterijen, die in tegenstelling tot nikkelbatterijen op elk gewenst ogenblik bijgeladen kunnen worden.

Waarom loopt uw iPhone X batterij sneller leeg?

Dat uw iPhone X meer stroom verbruikt, kan o.a. te liggen aan “oudere” software. Het is heel goed voor uw iPhone X om de software steeds up to date te hebben. Onze ervaring is dat bij een iPhone X met recente software u de hele dag kunt profiteren van een iPhone X. die ’s morgens voor 100% is opgeladen.
Ook de grote hoeveelheid apps op iPhone X zijn van invloed op uw batterijverbruik, zeker als deze apps constant automatisch geüpdatet worden of open blijven staan. Gebruikt u apps maar heel zelden, dan kunt u ze beter af en toe van uw iPhone afdoen en bij gebruik ze er weer opzetten. Sluit uw apps ook iedere keer af.
Ook kunt u de helderheid van het toestel verminderen, hoe feller het scherm, hoe meer verbruik van uw iPhone X-batterij.
Tip van iPhonexreparatie: Wanneer de iPhone X opgeladen wordt vanuit de usb poort van een computer gaat hij langer mee dan dat hij via netstroom is opgeladen.

iPhone X batterij vervangen, snel en betaalbaar bij iPhoneXreparatie

Toch is de ervaring van de monteurs van iPhonexreparatie dat uw iPhone X batterij ongeveer na 2 jaar aan slijtage toe is en dus beter vervangen kan worden, wilt u nog de hele dag voor 100% van uw iPhone X genieten. Niets is vervelender dan een leeggelopen iPhone X, net op dat moment dat u uw iPhone X nodig heeft.
U kunt bij iPhonexreparatie 6 dagen per week langskomen voor het vervangen van uw iPhone X batterij. Het vervangen van de iPhone X batterij is een kleine klus voor onze monteurs. Zij gebruiken hiervoor originele Apple batterijen. Deze originele batterijen liggen bij iPhone X ook altijd op voorraad. U kunt dus gewoon à la minute langskomen voor een dringende iPhone X batterij vervanging. Wij helpen u acuut!

 

 

032946865

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.